Home » Bliv Kulsort-forhandler

Bliv Kulsort-forhandler


Tilbyd dine kunder / klienter / patienter nem, billig, bæredygtig og effektiv vandrensning.

Kishu Binchotan er japanernes middel til at forbedre drikkevandet. Dit postevand bliver til lækkert, blødt mineralvand med en højere PH-værdi, og så optager kulstængerne pesticider, kemikalier, tungmetaller og kalk fra postevandet.

Mange anvendelsesmuligheder
Japanerne bruger også kullet til f.eks.: Te- eller kaffevand, lægger en kulstang i risgryden, bruger kulstængerne til at fjerne lugt i køleskabet eller fra sure sko, til at regulere fugt og meget mere

Er det nødvendigt at rense drikkevandet? Ikke nødvendigvis, men pesticidniveauet har aldrig været højere i dansk grundvand. Tør du lade være? Din bonus er, at vandet smager bedre.


Kishu binchotan kommer fra en helt speciel slags egetræ, der har høj massefylde og en struktur, der giver kulstængerne den højest mulige sugeevne.

Bæredygtighed OG god avance
Kulsort.dk importerer sit aktive kul direkte fra en lille producent i Wakayama-distriktet. Altså ingen dyre mellemmænd. Derfor har du mulighed sælge den allerbedste kvalitet til markedets bedste pris – med en god avance.

Og så er det bæredygtigt:
1. Vores leverandør fælder ikke træer. Han høster grene, så der altid er masser af skov.
2. Vi venter, til der er plads på et fragtskib og sejler kullet hjem. Selvfølgelig.
3. Kishu Binchotan indgår i et naturligt kredsløb og slutter med at berige dit havemuld.

Vil du høre mere og modtage en forhandlerprisliste? Ring på +45 59 311 888 eller mail til info@greengenius.dk. Fortæl, hvor du vil sælge Kishu Binchotan.

Som forhandler kan du føre op til 2 forskellige produkter. Se dem og læs om mulighederne inde i shoppen på: www.kulsort.dk.