Home » Japansk forskning

Japansk forskning

Det gør Kishu Binchotan ved dit vand

I 1964 udgav dr. Sadakichi Kishimoto en forskningsartikel om Kishu Binchotan. Hans forskningsresultater viser blandt andet følgende:

  1. Kullet er enestående til at opsuge sundhedsskadelige stoffer som f.eks. dioxin, organisk klor, kemikalier og tungmetaller fra vandet.
  2. Når kullet brændes ved temperaturer mellem 600 og 700 grader celsius får det forskellige gavnlige egenskaber:- Mineralerne løsnes fra kullet, så de kan udledes i vandet.- Der sker en proces, så trækullet kan optage de skadelige stoffer i den enorme overflade, træet har. Den helt præcise temperatur bevirker, at træet både optager syrer og basiske stoffer.
  3. De mineraler, trækullet udleder i dit vand ligger helt tæt op ad den mineralsammensætning, menneskekroppen har brug for. Mineralindholdet er bl.a. ilt, silicat, aluminium, jern, calcium, natrium, kalium, magnesium, titan, helium, fosfat, mangan, sulfat, nikkel, zink og kobber.
Der er 650 kilometer fra a-kraftværket Fukushima til Wakayamadistriktet.

Tryg med produkterne fra Kulsort.dk

Flere har spurgt, om der er fare for radioaktivitet i vores Kishu Binchotan efter jordskælvet i 2011 og A-kraftulykken ved Fukushima.

Som du kan se på kortet, er der 650 kilometer fra Fukushima til Wakayamadistriktet. Vinden i den stik modsatte retning den og de følgende dage, så al radioaktivitet blev blæst ud over Stillehavet. Jeg var selv i Tokyo på dagen for katastrofen, og der var ingen ekstraordinær radioaktiv stråling der. (Tokyo ligger kun 234 kilometer fra Fukushima i samme retning som Wakayama.

Vores leverandør har fremsendt dokumentation for, at der hverken er radioaktivitet i produkterne eller området, hvor trækullet produceres.

Du finder den japanske dokumentation nedenfor. (Klik på billederne for at forstørre.)