Home » Så nemt er det

Så nemt er det

Endnu bedre drikkevand med aktivt kul

Mange bruger Kishu Binchotan i drikkevandet, fordi de oplever blødere og mere velsmagende vand, der er beriget med sunde mineraler. De egenskaber kan måske hjælpe dig til at drikke mere vand.

Kishu Binchotan er nem at gå til og hurtig at få gavn af i hverdagen:

  1. Skyl kullet grundigt i rent vand UDEN sæbe. (Det er helt naturligt, at kullet stadig soder lidt, når du får det. Det er beviset på, at der er tale om en helt frisk vare.)
  2. Kom kullet i en gryde med koldt vand, varm op og kog i 7-10 minutter.
    Det renser kullet og aktiverer de processer, der renser vandet.
    Det sker, at kullet knækker under kogningen. Det har ingen betydning for virkningen.
  3. Lad kullet køle ned et mørkt sted.
  4. Kom trækullet i en kande (1-3 liter) eller flaske med låg og hæld vand over.
    Efter tre timer er vandet renset og klar til brug. Det føles blødere, er fyldt med gode mineraler og smager skønt og forfriskende.

Andre anvendelsesmuligheder

Vandet er dejligt at drikke, men prøv også at lave kaffe af det eller brug det i blomstervasen. Du kan fylde vand på kanden lige så mange gange, du har lyst.

Kog trækullet igen efter henholdsvis 30 og 60 dage. Det genaktiverer kullet og fjerner de stoffer, som det har optaget fra vandet. Skriv det eventuelt ind i kalenderen.

Efter 90 dage kan du koge det igen og slå det i småstykker. På den måde kan Kishu Binchotan bruges i potteplanter eller grøntsagsbedet. Nogen bruger det også til at holde afskårne blomster længere friske.

Kishu Binchotan kan også bruges som lugtfjerner i køleskabet eller i sure sko i en periode. Læs mere om hvad Kishu Binchotan kullet kan bruges til her.